Categoriën:

Het NVTZ Zoek + Vind platform brengt toezichthouders die een nieuwe toezichthoudende functie ambiëren en raden van toezicht die invulling zoeken voor een vacature bij elkaar om tot de best mogelijke samenstelling van een raad van toezicht te komen.

Het platform richt zich op de zorg en welzijnssector.

Bekijk ook onze factsheet over NVTZ Zoek+Vind.

Bij de inschrijving ondersteunt een profielexpert je bij het scherpstellen van je persoonlijke profiel.

Je krijgt een online vragenlijst met meerkeuzevragen en bespreekt je antwoorden met de expert. Zo krijg je een persoonlijk profiel dat goed aansluit bij wat je in huis hebt en waar je interesses liggen.

Op basis van je anonieme profiel word je vindbaar voor de RvT-vacatures die bij je passen.

Zie ook: Hoe vind ik kandidaten via Zoek+Vind?, Wat zijn de kosten?

Ben je op zoek naar kandidaten voor je RvC, RvT of RvA?

Het invullen van een vacature verloopt als volgt:

 • Kennismaking
  We bespreken je vacature telefonisch om goed te begrijpen wat je zoekt en belangrijk vindt. Je krijgt een vast aanspreekpunt.
 • Voorselectie

  Met specifieke zoekfilters doorzoeken we het bestand naar passende kandidaten. Je kunt ook eigen kandidaten inbrengen die geobjectiveerd deelnemen aan dit zoekproces.

  De meest kansrijke kandidaten leggen we je voor en we bespreken de resultaten. Gedurende het hele proces kun je je zoekcriteria aanpassen aan voortschrijdend inzicht.

 • Contact met kandidaten
  Je kiest zelf met welke kandidaten je graag in contact wilt komen en wordt aan hen gekoppeld voor vervolggesprekken.

Pas als je tevreden bent met het resultaat is het een succes, eerder niet.

Vacature plaatsen

Zie ook: Hoe verloopt de inschrijving voor kandidaten?, Wat zijn de kosten?

Kandidaat

Schrijf je je in als toezichthouder? Speciaal voor NVTZ-leden geldt een tarief van 125 euro, inclusief persoonlijke feedback door een profielexpert. Het niet-ledentarief is 250 euro.

De administratiekosten voor profielonderhoud zijn 20 euro per jaar.

Vacature

Je betaalt een vast tarief per ingevulde vacature, excl. BTW.

Het tarief is 4.000 euro voor NVTZ-leden en 4.500 euro voor niet-leden.

Voor organisaties tot 1 miljoen omzet geldt een speciaal tarief: 1.500 euro voor NVTZ-leden en 1.875 euro voor niet-leden. 

No cure, no pay.

Zie ook: Hoe verloopt de inschrijving voor kandidaten?, Hoe vind ik kandidaten via Zoek+Vind?

Zoek+Vind is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) en PMP Supervisor.

De NVTZ is een onafhankelijke vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen. PMP is gespecialiseerd in het maken van matches voor commissarissen en toezichthouders.

Door de krachten te bundelen is hoogwaardige werving en selectie van toezichthouders in zorg en welzijn voor iedereen toegankelijk.

We vinden privacy erg belangrijk en gaan vertrouwelijk om met al je gegevens.

We doen er alles aan om persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik en gebruiken alleen privacy vriendelijke cookies.

Lees hier meer over in ons privacy statement en cookie statement.

Ja. Zoek+Vind en PMP zijn verbonden. Als je al een PMP-profiel hebt, hoef je je niet nog een keer bij Zoek+Vind in te schrijven.

Wel hebben we een paar vragen aan de profielen toegevoegd die specifiek zijn voor zorg en welzijn. Mocht je die vragen nog niet ingevuld hebben, log dan in bij PMP om je profiel compleet te maken. Zo word je automatisch goed vindbaar op het Zoek+Vind platform.

Log hier in op je PMP profiel

Met je PMP-account kun je ook inloggen bij Zoek+Vind. Voor als je kandidaten voor een zorginstelling zoekt bijvoorbeeld. Ga daarvoor naar:

Inloggen bij Zoek+Vind