Johan Hollebrandse, directeur Financiën en Bedrijfsvoering bij Tactus Verslavingszorg, is benoemd tot lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Neboplus wonen en zorg.

Neboplus is een woonzorgorganisatie met vestigingen in Barneveld en Voorthuizen. De stichting biedt huisvesting, zorg, ondersteuning en welzijn aan ouderen. In het verleden werkte Johan in de ouderenzorg, hij is dus bekend met de doelgroep. Johan is net begonnen als RvT-lid en dat bevalt prima. “Het is een uitdagende setting met mooie mensen.”

Binnen de RvT gaat Johan zich bezighouden met zijn expertise: financiën. Hij heeft een achtergrond in de accountancy en is directeur Financiën en Bedrijfsvoering bij Tactus Verslavingszorg. “In die rol voorzie ik de Raad van Toezicht van informatie. Interessant om ook eens vanuit de bril van de toezichthouder te kijken. Dat helpt me weer in mijn dagelijks werk en vice versa. Besturen en toezichthouden is een mooie combinatie.”

Neboplus heeft net een extra locatie geopend en er zijn plannen voor nog een nieuwe vestiging. Johan: “Neboplus heeft strategische ambities en wil professionaliseren, ook wat de RvT betreft. Dat betekent dat we niet alleen op de winkel hoeven te passen, maar mogen meedenken over doorontwikkeling en groei. Dat maakt het boeiend.”